Algemene informatie

Collega


Klein of groot bureau?

Of uw bureau nu uit 100 man personeel bestaat of dat u alles alleen uitvoert, in beide gevallen kunt u te maken krijgen met een capaciteitsprobleem. Uitbesteden kan dan een goede tijdelijke oplossing zijn.

Hoe pakken jullie het aan?

Naast zorgvuldig tekenen denken wij met u mee over de constructie, financiële haalbaarheid, eisen uit het bouwbesluit, brandveiligheid enz. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en werken zelfstandig.

Hierbij voeren we overleg met de betrokken partijen en houden wij u op de hoogte van de voortgang van het werk. Zonder u onnodig lastig te vallen met tal van kleine details. Zo houdt u uw handen vrij voor andere zaken.

Ons tekenprogramma voldoet aan alle eisen en we kunnen het in bijna elk formaat exporteren.

Wij bezitten sinds kort ook een 3D versie waarin alles mogelijk is. We zijn daarmee nog in ontwikkeling. De software gaat uit van een volledig drie dimensionaal model. Wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren en de presentaties zijn verbluffend.

Voelen jullie ons aan?

Goede detaillering versterkt uw concept maar een slechte detaillering kan uw ontwerp hopeloos ontkrachten. Uw concept moet helder blijven, helder als glas.
Nieuwsgierig naar ons werk en kunnen? Neemt u dan even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Share our website