Algemene informatie

Particulier


Uw bouwadviseur

Indien u als particulier wilt gaan bouwen komt u al gauw tot de ontdekking dat Nederland een strak georganiseerd land is met veel wettelijk regelingen en voorschriften. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn als allround bouwkundig adviseur.  

Ontwerpen

Wij sterven naar een eerlijke en heldere vormgeving.  Na een goed gesprek met u gaan we aan de slag met het ontwerp. Hierbij proberen wij uw wensen te vangen in een uniek ontwerp. Als het ontwerp gereed is kunnen wij voor u de bouwaanvraag verzorgen.

Het is de meest efficiënte manier om te bepalen of wij bij elkaar passen. U bent op zoek naar een ontwerper die luistert en wij zoeken opdrachtgevers die open staan voor onze ideeën. Alleen dan kan er een mooi en efficiënt gebouw ontstaan. Nieuwsgierig? Belt u eens voor een kostenloze afspraak en laat u verrassen met onze ideeën.

Meerwaarde

�         Originele ontwerpen voor een eerlijke prijs

�         Maatwerk voor uw woonwensen, uw belang staat voorop

�         Snelle bouwaanvraagprocedure

�         Sterkere onderhandelingspositie bij aannemers

�         Soepel lopend bouwproces door goede bouwtekeningen

�         Weinig meer- en minderwerk

�         Kwaliteitsbewaking door toezicht tijdens de bouw

�         Investering in ontwerp => hogere waarde van uw woning!

Wat kost een tekening?

Eigenlijk moet u deze vraag omdraaien. Wat kost het u als u geen goed advies inwint? Hoeveel geld blijft er liggen doordat u bezuinigt op de voorbereiding?

Het uittekenen van een gebouw is het voorkomen van problemen. Dat moet dus met zorg gebeuren. Dat is de kracht van onze onderneming.  


Share our website